آیا قند میوه برای دیابتی ها خطرناک است؟
نوشته شده توسط : nahal

بیشتر حجم میوه هایی که خورده می شود را آب تشکیل می دهد ولی 10 تا 15 درصد از میزان انرژی این میوه ها ناشی از قند است.
به گزارش مشرق، دکتر صابر حبیبی، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، عنوان کرد: بیشتر حجم میوه هایی که خورده می شود را آب تشکیل می دهد، وی در ادامه مطلب خود افزود:  ولی 10 تا 15 درصد از میزان انرژی این میوه ناشی از قند است.

حبیبی تصریح کرد: قندی که در این میوه ها وجود دارد بیشتر از نوع فروکتوز است که البته توصیه می شود این میوه ها را به صورت آب نگرفته مصرف کنید چون افزایش فروکتوز در بدن می تواند باعث افزایش تولید تری گلیسرید شود.



وی اظهار کرد: به این دلیل به افرادی که کبد چرب دارند یا میزان تری گلیسیرید خونشان بالاست توصیه می شود این میوه ها را به صورت طبیعی مصرف کنند چرا که میزان فیبر موجود در این میوه ها می تواند در جذب قند و چربی تعدیل ایجاد کند.

حبیبی در ادامه گفت: همچنین این میزان فیبر هم می تواند بر سیستم گوارشی تاثیر مثبتی داشته باشد.

وی تصریح کرد: توت، توت فرنگی، گیلاس، و هلو میوه هایی هستند که افراد دیابتی می توانند از آن استفاده کنند.

حبیبی خاطر نشان کرد: به دلیل آن که میزان آب این میوه ها زیاد است و میزان قند موجود در آن به نسبت کمتر است.





:: بازدید از این مطلب : 743
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 مرداد 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: